Frågor & Svar

Vilka städer kommer ni till?
Flera av våra aktiviteter är mobila så vi kan komma till er. Mälardalen med omnejd är vårt huvudsakliga arbetsområde men vi tar även uppdrag i andra regioner.

Vi besöker ofta Västerås, Eskilstuna, Enköping, Örebro & Stockholm.

Varmt välkommen med din förfrågan:
070-699 32 40 alt. kontakt@aktivitetskungen.se

Hur många deltagare rekommenderar ni?
Vi arbetar med grupper 8-100+ deltagare, vi anpassar oss helt efter er som kund. Är ni över 30 personer och önskar ett skräddarsytt upplägg? Kontakt oss så löser vi er förfrågan.

070-699 32 40 alt. kontakt@aktivitetskungen.se

Har ni någon åldersgräns?
De flesta av våra aktiviteter passar alla åldrar, Bumperball passar stora som små, likaså Archery Attack.

Tveka inte att höra av er om ni har någon fråga eller fundering om just ert planerade event.

Vad behöver man ha med sig?
Gällande Bumperball & Archery Attack så rekommenderas ombyte till vanliga sportkläder – shorts och t-shirt passar alldeles utmärkt. Träningsskor för inomhusbruk utan spetsiga dobbar. En rejäl vattenflaska för pauserna är att rekommendera!
Hur sker betalningen?
Är ni privatpersoner så sker betalningen smidigt på plats i samband med att eventet skall starta via företagsswish. (Glöm ej att kontrollera er beloppsgräns på Swish före eventet)

Företag faktureras med 10-30-dagars betalningsvillkor.

Sociala medier?!
Vi älskar sociala medier och den bästa reklamen är nöjda kunder. Filma och fotografera gärna under evenemangen. Använd gärna vår hashtag #aktivitetskungen så följer vi er.
Kan jag jobba hos er?
Vi växer så det knakar och är du kollegan vi saknat?

Skicka gärna in en spontanansökan till: kontakt@aktivitetskungen.se

Vilket underlag kan man spela på?
Bumperball & Archery Attack kan spelas både inomhus och utomhus. Aktivitetskungen förmedlar lämpliga lokaler om ni ej har tillgång till någon egen. Utomhus så kan vi spela på nästan alla gräsytor/sandstränder så länge storleken och underlaget tillåter.
Vilken typ av spel rekommenderar ni?
Aktivitetskungen har lång erfarenhet av roliga upplägg och kommer skräddarsy er bokning efter era önskemål. Beroende på aktivitet så väljer många kunder att spela småturneringar med korta intensiva spelsätt för att hålla tempot på topp.
Sker allt spel på egen risk?
Alla våra aktiviteter är olika typer av äventyrsupplevelser och allt deltagande sker egen risk. Respektera utrustningen och använd sunt förnuft. Aktivitetskungen tar inget ansvar för eventuella skador.
Vem kan inte delta?
Gravida kvinnor och personer med rygg- och nackbesvär ombeds avstå. Allt deltagande sker på egen risk. Följer deltagarna Aktivitetskungens riktlinjer så innebär inte aktiviteterna någon större skaderisk än andra typer bollsporter.
Är det möjligt att spela på vintern?
Vintertid så arrangeras Bumperball och Archery Attack inomhus. Aktivitetskungen hjälper gärna till att finna en lämplig lokal om ni ej har tillgång till en egen lokal.
Min fråga är inte med?!
Är det något mer ni undrar?
Kontakta oss idag per mail eller telefon, vi lovar att svara snabbt!

Telefon: 070-699 32 40
Epost: kontakt@aktivitetskungen.se

Några utvalda kunder