Några utvalda kunder

Aktiviteter för er möhippa?

Aktivitetskungen har skräddarsytt upplägg för alla typer av möhippor. Vi erbjuder aktiviteterna som förgyller er dag.

Planerar ni årets höjdpunkt? En oförglömligt möhippa med tjejerna? Då har ni hittat helt rätt! Vi på Aktivitetskungen AB ordnar de roligaste aktiviteterna när det är dags för er möhippa i Västerås, Örebro, Eskilstuna Stockholm & Enköping – vi är mobila och kommer till er, vi sköter allt från start till stopp.

Vi finns tillgängliga per telefon och epost och besvarar er snabbare än blixten!

Vi är ett eventföretag som är inriktade på att ordna de bästa aktiviteterna för er möhippa i Västerås, Örebro, Eskilstuna Stockholm eller Enköping. Vi erbjuder både Bumperball samt nya Archery Attack som precis kommit till Sverige.

Med Bubble football Bumperball kan teknikern med de snygga finterna briljera men se upp för din motståndare för en schysst tackling kan sätta stopp även för den bästa! Alla spelare är skyddade i varsin stor luftbubbla som kan liknas vid en badboll som placeras på överkroppen.

Möjligheterna är oändliga. Alla möhippor är unika varför vi också erbjuder olika upplägg. Bläddra bland våra aktiviteter och tveka inte att ta kontakt så knyter vi ihop den bästa kombinationen för er.

Vi hjälper dig att planera och kombinera aktiviteter.
Skräddarsytt för dig och dina vänner!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.