Några utvalda kunder

Aktiviteter för er svensexa?

Aktivitetskungen skräddarsyr upplägg för alla typer av svensexor. Vi erbjuder aktiviteterna som maxar er dag.

Planerar ni årets höjdpunkt? En oförglömligt svensexa med grabbarna? Då har ni hittat helt rätt! Vi på Aktivitetskungen ordnar de roligaste aktiviteterna när det är dags för er svensexa i Västerås, Örebro, Eskilstuna Stockholm & Enköping – vi är mobila och kommer till er, vi sköter allt från start till stopp.

Vi finns tillgängliga per telefon och epost och besvarar er snabbare än blixten!

Vi är ett företag som är inriktade på att ordna de bästa aktiviteterna för er svensexa i, Västerås, Eskilstuna, Enköping, Örebro & Stockholm. Vi erbjuder bl.a. Bumperball samt nya Archery Attack som precis kommit till Sverige.

En populär aktivitet är Bumperball där teknikern med de snygga finterna kan briljera men se upp för din motståndare för en schysst tackling kan sätta stopp även för den bästa! Alla spelare är skyddade i varsin stor luftbubbla som kan liknas vid en badboll som placeras på överkroppen.

Möjligheterna är oändliga. Alla svensexor är unika varför vi också erbjuder olika upplägg. Bläddra bland våra aktiviteter och tveka inte att ta kontakt så knyter vi ihop den bästa kombinationen för er.

Frågor? Tveka inte att slå en signal: 021-18 70 00

Vi hjälper dig att planera och kombinera aktiviteter.
Skräddarsytt för dig och dina vänner!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.