Några utvalda kunder

Företagsevent i världsklass?

Ett företagsevent med kollegorna efter en tuff arbetsinsats eller dags att svetsa samman gruppen? Ni har hittat rätt.

Är det dags att prova något nytt och annorlunda när det är dags för nästa företagsevent? Aktivitetskungen ligger i framkant och arbetar med de roligaste aktiviteterna.

Har ni en idé och en vision hur ni planerat er dag eller önskar ni få hjälp på traven? Vi finns med i alla steg i processen från idé till slutförande.

Ett oförglömligt företagsevent med kollegorna kan bli årets höjdpunkt. Ni kopplar av och våra utbildade kollegor sköter allt från start till stopp, internationella gäster på besök? ingen fara vi talar även engelska.

När det är dags för så finns vi tillgängliga per telefon och epost och besvarar er snabbare än blixten!

Aktiviteterna vi erbjuder passar perfekt som gruppaktiviteter för företaget när ni vill prova på något nytt. Det är när vi får uppleva något annorlunda och nytt som det också blir ett minne att ta med sig.

Vi finns i Västerås men kan även komma till andra städer om ni önskar arrangera ert företagsevent någon annanstans.

Är ni ett större företag och planerar aktiviteter för fler än 30 personer? Vi på Aktivitetskungen skräddarsyr ett förmånligt paketpris till ert företagsevent anpassat efter hur många deltagare ni planerar att vara.
Vi ser möjligheterna och utefter er planerade budget sätter vi ihop ett event som passar just er.

Vi ser fram emot att träffas och vet att ni kommer få uppleva mycket skratt och ett fartfyllt företagsevent tillsammans med oss!

Möjligheterna är oändliga. Alla företagsevent är unika varför vi också erbjuder olika upplägg. Bläddra bland våra aktiviteter och tveka inte att ta kontakt så knyter vi ihop den bästa kombinationen för er.

Vi hjälper dig att planera och kombinera aktiviteter.
Skräddarsytt för dig och dina vänner!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.