Tacklas och bjud på en flygtur!

Prova något nytt och annorlunda med vännerna, Bumperball blir ett minne för livet – en snackis i korridoren!

Planerar ni årets höjdpunkt? Ett oförglömligt företagsevent med kollegorna? Då har ni hittat helt rätt! Vi på Aktivitetskungen AB ordnar den roligaste aktiviteten för företaget och sköter allt från start till stopp.

Vi finns tillgängliga per telefon och epost och besvarar er snabbare än blixten!

Vi är ett Västeråsföretag som är inriktade på att ordna den bästa aktiviteten för ditt företagsevent i Västerås. Bumperball är det senaste tillskottet på aktivitetshimlen.

Kärt barn har många namn: Bumperball känns även igen som Bubble ball, Loopy ball, Bumper ball, Bubble soccer eller Zorb football och är ny typ av actionaktivitet som sprider sig som en löpeld över världen.

Frågor? Ring: 070-699 32 40

Bumperball
350:- /pers
 • 60 minuter speltid
 • Domare / instruktörer
 • Musikanläggning
 • Marknadens bästa utrustning
 • Vi förmedlar sporthallen

Gratis bokningsförfrågan

Fyll i uppgifterna nedan och gör en kostnadsfri bokningsförfrågan, vi kontaktar er och syr ihop detaljerna eller ring oss på: 021-18 70 00
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Spela Bumperball

Vintertid så spelar vi oftast inomhus, vi förmedlar en lämplig sporthall för ca. 500 kr för er aktivitet.

Aktivitetskungens instruktörer guidar er från start till stopp. Vi börjar med en genomgång angående spelregler och säkerhet. Under timmens gång så kommer ni att få prova på olika form av Bumperball. Vi börjar med klassiskt match där vardera lag börjar på respektive sida, bollen ligger i mitten och på domarens signal så startar bataljen. Gör mål eller bjud på den snyggaste tacklingen?  Vi avslutar timmen med en stafett som kröner det vinnande laget. 

Bumperball passar utmärkt för:
 • Företag
 • Svensexa
 • Möhippa
 • Kompisgäng
 • Idrottslag
 • Herrklubbar
Några utvalda kunder

Domaren finns på plats men blåser inte särskilt ofta!

Bumperball är intensivt, korta matcher och snabba byten håller tempot på topp. Ni sätter den fysiska nivån där ni önskar, vi står redo och filmar galenskapet.

Teknikern med de snygga finterna kan briljera men se upp för din motståndare för en schysst tackling kan sätta stopp även för den bästa! Alla spelare är skyddade i varsin stor luftbubbla som kan liknas vid en badboll som placeras på överkroppen.

Snabba matcher ger den bästa upplevelsen, korta intensiva byten så alla får visa vad de går för. Upplev en galen timme tillsammans med oss, matchspel, gatloppet och duellen – olika aktiviteter med eller utan fotboll! Våra utbildade instruktörer guidar er från start till stopp, domaren finns på plats men han blåser inte särskilt ofta! Ladda för en dag med många skratt och ett häftigt företagsevent i Västerås.

Bumperball är en perfekt gruppaktivitet för företaget när ni vill prova på något nytt. Det är när vi får uppleva något annorlunda och nytt som det också blir ett minne för livet. Välkommen med er bokningsförfrågan redan idag!

Vi finns i Västerås men kan även komma till andra städer om ni önskar spela någon annanstans.

Vi hjälper dig att planera och kombinera aktiviteter.
Skräddarsytt för dig och dina vänner!

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.